Procesando ...
Atención
Cancelar
Aceptar
Se ha producido un ERROR
Entendido
Contacte
MARXA a peu a la Font del Mal Pas
diumenge 8 setembre
07.30h
des de´l Torrent de la Pólvora
Sortida de la Marxa
Anada a la font del Mas Pas i tornada a Cirera amb un recorregut de 23 km.
(No es realitzaràn inscripcions el mateix dia).
Bases
La Comissió de Festes de Cirera organitza, dins el programa de la Festa Popular de l´any 2018, la XXIII marxa de caràcter no competitiu a peu, de Cirera a la Font del Mal Pas i tornada a Cirera, amb dos recorreguts.

El recorregut llarg serà de: 22km, i el recorregut curt serà de: 12km:

Primera Dia, lloc i hora de sortida: Se celebrarà el diumenge 2 de setembre de 2018. La concentració es realitzarà a les 7:00 hores del matí, al pati de l´escola CEIP Cirera, entrada pel Torrent La Pólvora s/n. Es donarà la sortida a les 7:30 hores puntualment, hora en què s´iniciarà la marxa.

Segona Lloc, quota i termini d´inscripció:

1.Els que vulguin participar poden formalitzar la seva inscripció, emplenant el full, en els llocs següents:

- Associació de Veïns de Cirera: Carretera de Cirera , 33 08304 Mataró Telf 93 758 82 09.
- Comissió de Festes de Cirera: Recinte de la Festa. CEIP Cirera (Tte. la Pòlvora, s/n.)
- A aquesta mateixa web.

2.La quota d´inscripció és de 10,00€ fins el dissabte 1 de setembre. El pagament de la quota dóna dret a l´adquisició de la samarreta de la Festa Popular de Cirera de l´any 2018, que es lliuraran abans de la sortida, a un refresc i a un entrepà, que es donaran en el denscurs de la marxa, i a un refresc, que es donaran a l´arribada.
La quota serà la mateixa per ambdos recorreguts.

3. El mateix dia de la cursa no s´accepten inscripcions.

Tercera - Hora i tancament de la arribada: L´arribada quedarà tancada a les 14 hores del mateix dia. En finalitzar la marxa es realitzarà un sorteig amb el número de dorsal.

Quarta - Alguns consells d´utilitat: S´aconsella utilitzar calçat esportiu, còmode i que hagi estat utilitzat amb anterioritat. El recorregut es farà sempre respectant l´entorn, sense llançar res al bosc ni al camí.


NOTES:
- La Comissió es reserva el dret de suprimir o alterar algunes de les normes, per a un millor funcionament de l´activitat.
- La Comissió es reserva el dret de tancar les inscripcions abans del termini previst per a això, si el nombre de participants arriba a la quota abans d´aquesta data.
- La formalització de la inscripció pressuposa l´acceptació d´aquestes bases.